sloflag SLO / engflag ENG

Pridružite se nam na facebooklink pinterestlogo youtubelogo

Vse    Recepti     Sladice     Jedilniki    

Polnjena paprika


Polnjena paprika z zelenjavo in kvinojo

Papriko očistiš. Skuhaš kvinojo in zelenjavo, naprimer: grah, korenje, fižol, cvetača. V ponvi pripraviš omako naravnega, domačega paradižnika. Paradižnik skuhaš v vodi, malenkost soliš, manj kot ponavadi, kuhanega olupi ali po želji pustiš z olupom in zmučkaš, da nastane mezga-začiniš po okusu: drobnjak, česen, začimbe-kajenski poper, čili cimet, žafranika, muškatni orešček.

Papriko napolniš z zmešano zelenjavo in kvinojo, ter položiš v paradižnikovo omako s čičeriko ter kuhaš na zmernem ognju kakšnih 20 min.

Solata mešana.








Ključne besede: polnjena, paprika, kvinoja, zelenjava, paradižnik, omaka
Objavljeno: 18.3.2013

Orodja / Izračuni

Izračunaj:
Index Telesne Mase (ITM /BMI)
Potrebna dnevna energija v kalorijah (ITM /BMI)

Preberi več o ESSANTE ORGANICS